Kengurun matkassa -blogissa seurataan Australiasta suomalaisiin kouluihin matkaavan lelukenguru Onjan vaiheita. Projektin edistää media- ja kansainvälisyyskasvatusta. Hankkeen on perustanut Opetushallituksen tukema Canberran Suomi-koulu. Kangaroo Walkabout blog is where you can follow the journey through Finlands schools of the toy kangaroo from Canberra, Australia. På bloggen Kängururesan kan ni följa en leksakskängurus färd från Canberra i Australien till finländska skolor.

perjantaina, helmikuuta 23, 2007

Onja hyvästeli KesämäenTänään lähden kohti uusia seikkailuja Pohjois-Karjalan Rääkkylään! Viimeiset kuvat ja jutut tokaluokkalaisten kanssa ja sitten matkaan!

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kaikki ilo ja hauskuus loppuu aikanaan ja jää vain kivat muistot. Yhteyttä voi pitää myöhemminkin, jos kiinnostus Onjan kuulumisiin kiinnostaa. Ennekaikkea me täällä Australian Canberrassa olevat Suomi-koululaiset olemme kiitollisia teille Kesämäen opettajille ja oppilaille, että teitte niin paljon Onjan matkan rikastuttamiseksi. Olemme teille hyvin suuressa kiitollisuuden velassa.

10:47 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

onja ja pipsa 2.e luokassa kaipaan onjaa ja pipsaa kovasti noora 2e kesämäen koulu

11:32 ap.

 
Anonymous Maria Yhtenäiskoulusta said...

Moi täällä kirjoittelee Maria. Oliko kivaa kun Onja oli teidän luokassa tai koulussa? Minusta oli tosi kivaa kun Onja oli meidän luokassa.

Näytimme Onjalle upeita paikkoja Helsingissä esim. patsaita ja Kiasman taidemuseon, rautatientorin ja muiita upeita paikkoja. Kuvissa oli aina kaksi meidän luokkalaista samassa kuvassa Onjan kanssa. Jossain kuvissa oli enemmän luokkalaisiamme. Onko siellä Austraaliassa lunta ollenkaan?

10:36 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

joo olihan se kivaa kun onja kävi täällä

3:47 ip.

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home