Kengurun matkassa -blogissa seurataan Australiasta suomalaisiin kouluihin matkaavan lelukenguru Onjan vaiheita. Projektin edistää media- ja kansainvälisyyskasvatusta. Hankkeen on perustanut Opetushallituksen tukema Canberran Suomi-koulu. Kangaroo Walkabout blog is where you can follow the journey through Finlands schools of the toy kangaroo from Canberra, Australia. På bloggen Kängururesan kan ni följa en leksakskängurus färd från Canberra i Australien till finländska skolor.

keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

Onja kolmosten mukana


Tänään sain olla mukana kolmasluokkalaisten tunnilla. Minulle näytettiin kartalta, missä Lappeenranta sijaitsee ja sain vähän pimputella pianoa. Käsityötunnilla neuvoin oppilaita ompelukoneen lankojenpujotuksessa ja sain uusia ystäviä. Unicef-nuket Anna ja Toivo kertoivat minulle, että Lappeenranta on tänä vuonna Unicef-kaupunki.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Eipa ollut meilla tietoa, miten moninaiset taidot Onja osasi, lahettaessamme hanet suomalaisia kouluja kiertamaan. Ei kertonut haastattelussa, etta lankojen pujottelutaitokin on hanskassa. Olemme aivan ulalla. Ei kai Anna ja Toivo saa vaaria tietoja Australian kenguruiden kotoisista taidoista, kun Unicef lahettilaita ovat. Kunnia Lappeenrannalle saada olla nimettyna Unicef-kaupunkina.
Onko pesti vuoden vaiko kaksi. Terveisia Annelle ja Toivolle, toivottavasti hoidatte kiitokset kotiin.

3:01 ip.

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home