Kengurun matkassa -blogissa seurataan Australiasta suomalaisiin kouluihin matkaavan lelukenguru Onjan vaiheita. Projektin edistää media- ja kansainvälisyyskasvatusta. Hankkeen on perustanut Opetushallituksen tukema Canberran Suomi-koulu. Kangaroo Walkabout blog is where you can follow the journey through Finlands schools of the toy kangaroo from Canberra, Australia. På bloggen Kängururesan kan ni följa en leksakskängurus färd från Canberra i Australien till finländska skolor.

keskiviikkona, elokuuta 30, 2006

Onjan viimeinen päivä Yhtenäiskoulussa


Onjan poikasen suomalaisen nimiehdotusäänestyksen voitti Tapion, Veikon, Augustin ja Paulan ehdotus Pentti. Äänestyksen jälkeen Onja ja "Pentti" pakattiin matkalle kohti Tamperetta.

28 Comments:

Blogger Onja Kangaroo said...

Kiitoksia kaikille hienoille ihmisille Helsingin yhtenäiskoulussa! Mahtava alku matkalleni. Tulen muistamaan teidät aina. Seuratkaa tekin matkaani tässä blogissa ja kertokaa kuulumisia. Näkemiin!

Thank you all the great people in Helsinki yhtenäiskoulu! Magnificent start to my journey. I will always remember you. I hope you will follow my journey by this blog and tell me about your news. Goodbye!

4:38 ip.

 
Anonymous rasmus said...

Teimme tänään aamun avauksen koulussamme kerroimme mitä teimme onjan kanssa ja näyteltiin kuvia valko kankaan kautta. jokaisen kuvan kohdalla yksi henkilö kertoi siitä päivästä mitä teimme silloin
ja missä.

11:52 ap.

 
Anonymous Mira, Yhtenäiskoulu said...

Meillä on ala-aste, yläaste ja lukio samassa koulussa. Meillä on joka perjantai aamunavaus salissa. Siellä oppilaat esittävat tai kertovat jostain.
Meillä oli tänään aamunavaus. Kerroimme kenguruprojektista. Meillä koulu alkaa yleensä kahdeksalta, mutta joskus yhdeksältä ja loppuu yhdeltä tai kahdelta.

12:02 ip.

 
Anonymous Iiris, amurinkoulu e5a said...

Onja on meidän luokassa. Se nukkui koko viikonlopun yli. Onja on saanut toisen kengurukaverin, Olivian. Se taitaa olla Onjan sukulainen.

Onja is now in our class. She slept over the weekend. Onja has got a new friend. She is also a kangaroo, and her name is Olivia. She might be Onjas relative.

8:39 ap.

 
Anonymous Laura said...

Onja on nyt meidän luokassa ja viihtyy meillä kaksi viikkoa.
(varmaan saman verran kuin teillä)Meillä on myös sen pikkuserkut olivia ja oliver luokassamme. Me aiotaan tehdä kaikkea kivaa sen kanssa. On kivaa kun onja on meillä mutta aina sitä ei saa kovin kauan halia koska jotkut meidän luokasta omii sitä!(pyh!!!!)

8:39 ap.

 
Anonymous e5a Aarni said...

hey everybody

8:40 ap.

 
Anonymous ladna said...

kivaa!!! Onja on nyt meidän luokassa.Meidän luokassa on myös Olivia ja Oliver onjan pikku serkut.Mellä on hauskaa Onjan kanssa.Nyt onja on täälä tietokone luokassa minun kanssa!!!!!!!!!

8:43 ap.

 
Anonymous Vivianna said...

Hi, Onja on nyt meillä täällä Amurissa. Meillä on tosi kivaa kun ei tule läksyjä paljon, kiitos Onjan! Harmittaa varmaan kun se lähtee...

8:47 ap.

 
Anonymous e5a rico said...

hi everybody!

8:49 ap.

 
Anonymous vilma said...

Onja on saapunut meille tänne Amuriin. Ensimmäisenä päivänä söimme vohvelit ja joimme mehut Onjan kunniaksi. Meille ei tullut viime viikolla paljoa läksyä, kiitos Onjan.

8:50 ap.

 
Anonymous E5A AARNI said...

HI RICO

8:50 ap.

 
Anonymous E5A AARNI said...

HI RICO

8:51 ap.

 
Anonymous E5A AARNI said...

HI RICO

8:51 ap.

 
Anonymous E5A AARNI said...

HI RICO

8:52 ap.

 
Anonymous e5a miikael said...

helleo everybody!!!!!

8:53 ap.

 
Anonymous Ella ja Henni Amurinkoulu E5A said...

Onja on ollut meillä nyt viikon. Se istuu tyhjän pulpetin päälllä hänen pikkuserkkunsa Olivian kanssa ja katselee tuntia. Se on viihtynyt tähän asti ja toivottavasti se viihtyy myöhemminkin.

12:45 ip.

 
Anonymous Sara and Emilia said...

Onja came to auer school last Wednesday . She enjoys her time here and we have lots of fun with her.

1:04 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Hieno asia sellainen aamun avaus,
näin saavat toisetkin koululaiset kuulla mitä kaikkea puuhaatte Onjan kanssa. Minäkin haluaisin olla kärpäsenä katossa, että pääsisin ilosta osalliseksi. Heissan Rasmus ja Mira.

4:13 ip.

 
Anonymous vieno said...

Hei Iiris. Oliko se raukka jo niin väsynyt? No, kyllä ne unet karisevat kun sukulaisten kanssa pääsee juttusille. Mukavaa yhdessäoloa Olivian ja Oliverin kanssa.

4:17 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Voi Laura. Vahinko, että emme voineet lähettää koko lentokoneellistä pikku kenguruita, että olisi riittänyt jokaiselle halittavaa. Kyllä ne niin suloisia on.

4:19 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Ladna. Opettaako Onja sinulle Australian tuntemusta? Hyvä Onja,
oletsuuremmoinen sanansaattaja.

4:21 ip.

 
Anonymous vikkalikka said...

Vivian ja Vilma, kivasti yhteensointuvat nimet.Vai on Onjasta sellaistakin hyötyä, että koulutyö unohtuu. Se ei ollut tarkoitus. Ja vielä juhliakin saitte.

4:24 ip.

 
Anonymous aleksi said...

Oikeinko kunniapaikalle olette Onjan nostaneet? Toivottavasti Olivia ei tule kateelliseksi.Terveisiä Ella ja Helmi.

4:27 ip.

 
Blogger Tupsu said...

Way to go Onja! Children like nothing better than to have less homework and study at school. Onja really likes to be hugged, so make sure she gets plenty of hugs.

2:52 ap.

 
Anonymous Sara,Ladna ja Oona said...

Meillä on nyt se kansio. Kun painoimme tupsu-nimeä Niin se erottui joukosta,kun se vilkkui sinisenä.Siitä Tuli Tuula Kokkonen. Nimi muistui mieleen. Katsoin kansioista. Siinä sinun kuvasi on.Onjalla on täällä hauskaa.

11:12 ap.

 
Anonymous ladna e5a amurinkoulu said...

No hei kaikki siellä jyväskylässä mitä onjalle kuuluu.Kertokaa Onjalle että Olivialle ja Oliverille kuuluu ihan hyvää.Meillä on ikävä Onjaa toivottavasti Onjalla on kivaa ja hauskaa siellä keljonkankaan koulussa.

1:39 ip.

 
Anonymous vieno said...

Kiva olisi kuulla mitä Onjalle kuuluu. Kirjoitelkaa Keljolaiset minkälaista hauskaa te olette keksineet. Jos syynä on Onjan myöhästyminen, niin siitäkin on hyvä saada tieto, eikä hätäkään ole tämän näköinen, vaikka se odottavasta joskus siltä tuntuukin. Terveisiä Keljonkankaalle sekä opettajille, että oppilaille. Australiassa aurinko paistaa 30:n asteen lämmöllä ja sadetta ei ole saatu aikoihihin.

3:01 ap.

 
Anonymous pili said...

fuck you all...

8:42 ap.

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home