Kengurun matkassa -blogissa seurataan Australiasta suomalaisiin kouluihin matkaavan lelukenguru Onjan vaiheita. Projektin edistää media- ja kansainvälisyyskasvatusta. Hankkeen on perustanut Opetushallituksen tukema Canberran Suomi-koulu. Kangaroo Walkabout blog is where you can follow the journey through Finlands schools of the toy kangaroo from Canberra, Australia. På bloggen Kängururesan kan ni följa en leksakskängurus färd från Canberra i Australien till finländska skolor.

torstaina, joulukuuta 21, 2006

Joulujuhlissa

Tänään Saaren koululla vietettiin joulujuhlia. Kuudeluokkalaiset nappasivat pääroolit juhlanäytelmään "Joulupukin televisiokaukoputki", mutta sain olla mukana lähes kaikissa ohjelmanumeroissa.
http://www.peda.net/veraja/rovaniemi/saari/2cluokka/onja sivuilta voit ihastella roolisuorituksiani.
Muuten, pikkukengurun nimiehdotus julkistettiin. Voittaja on Oskari.

7 Comments:

Anonymous Tupsu said...

Voi, voi
Niin monta hyvaa nimea, mutta vaan yksi pieni kenguru??!! Kun Onja tulee takaisin Australian, niin hanen pitaa alkaa hankkimaan monta uutta pikku kengurua etta jokainen nimi ehdotus voisi toteutua!

10:09 ap.

 
Anonymous vieno said...

Oskari on varteenotettava ehdotus, tosin oppilaat sen sitten äänestävät. Kävin kurkistamassa teidän joulujuhla diojanne ja siellähän se Onjakin taas herrasteli uudessa pinaisessa kaulaliinassa ja pikku "nimetön"
kurkki sen alta. On hyvä, että olette vaatettaneet Onjaa ja "nimetontä" ilmojen ja tarpeen mukaan, etteivät vaan vilustu pitkällä matkallaan.
Näkyikö kaukoputkelle Australiaan asti? Musikantit olivat valmistaneet "Leningratin cowboyn"
tyyliset tonttuhatut, näyttivät kivoilta. Hip Hop - Tip Tap.

10:31 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

Kyll siell Pajakyläs oll vilsket ja tohinaa, mahtaaks sielt tosisa mitä maalimal lähtee? Näkiks kuka niit meijän kirjeit, ols kiva tietä mit se ite Joulupukki niist sano. Onkha meil toivoo lahjatte kans.

10:35 ap.

 
Anonymous Anttu said...

Kaikkeen se Onjakin ennättää, kun ihan pyramiidin huipulle. Kuka se alkukuvassa hymyilevä henkilö oli, kun ei ainakaan Joulupukille vaikuttanut, tai sitten on juuri ollut ikäkauden vaihdos käynnissä?
Ja mitähän salaisia ympyröitä ne tontut siellä heiluttelivat, oliko rengasvoimistelusta kyse?
No siihen ei ainakaan Onjasta ole, kas se pitkä ja tukeva häntä asettaa joitakin esteitä. Hienoja dioja. Kiitos.

10:43 ap.

 
Anonymous Laura said...

Moi kaikille täältä Yhtenäis koulusta
Minulla meni joulu hyvin entäs teillä? Meidän koulussa oli puurojuhla ja kaikenlaisia joulu esityksiä. Uutena vuotena ammuimme rakettejä ne olivat hienoja. Mitäs te jouluna syötte? Me syömme kinkkua ja kalkkunaa ja riisipuuroa ja perunaa kaikki syö erinlaisia ruokia kikkua yleensä.Syömme myös porkkana,lanttu ja perunalaatikoita. Meillä oli kaksi viikkoa lomaa. Vietin lomani kotona.Meillä kävi joulupukki mutta se vain kävi ei jäänyt kauaksi aikaa.Oliko joulu kiva teidän mielestä?

9:35 ap.

 
Anonymous Tapio said...

Jouluaattona olin isoäidin luona. Se on meidän perheen jokavuotinen perinne.

9:39 ap.

 
Anonymous laura said...

Moi.
Meidän perheemme viettää yleensä joulun kotona.

9:42 ap.

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home