Kengurun matkassa -blogissa seurataan Australiasta suomalaisiin kouluihin matkaavan lelukenguru Onjan vaiheita. Projektin edistää media- ja kansainvälisyyskasvatusta. Hankkeen on perustanut Opetushallituksen tukema Canberran Suomi-koulu. Kangaroo Walkabout blog is where you can follow the journey through Finlands schools of the toy kangaroo from Canberra, Australia. På bloggen Kängururesan kan ni följa en leksakskängurus färd från Canberra i Australien till finländska skolor.

tiistaina, marraskuuta 21, 2006

Ice-skating

Koululaiset veivät Onjan retkiluistelemaan (ice-skating) Ounasjärven päälle. Onja halusi myös oppia luistelemaan. Luistelu oli tosi hauakaa, samoin lumi. Jäällä pidettiin disko, ja kaikki tanssivat luistimilla innoissaan!

4 Comments:

Anonymous annette said...

Jopas teillä hauskaa riittää, että oikein disco jäällä. Eipä silti, siellähän ne piruetitkin ennen tehtiin. Olisi ollut hauska nähdä Onjan yritykset. Onjalla kun se mahtava häntä vauhdin antaa ja tasapainon kantaa. Jää, luminen luonto, iloiset lapset ja tanssit, eikö se ole elämää?

11:04 ip.

 
Anonymous vikkalikka said...

Meillä ei noita iloja päästä nauttimaan, sillä ei meri eikä järvet täällä jäädy. Miten Onja luisteli jäällä? Taisi tulla muutama kuperkeikkakin otettua, yhtä riemua kaikki.

11:08 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Pelaako teillä moni jääkiekkoa minä itse pelaan okk :ssa

12:41 ip.

 
Anonymous juho said...

Mä en harrasta jääkekkoa mutta pidän siitä silti

9:33 ap.

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home