Kengurun matkassa -blogissa seurataan Australiasta suomalaisiin kouluihin matkaavan lelukenguru Onjan vaiheita. Projektin edistää media- ja kansainvälisyyskasvatusta. Hankkeen on perustanut Opetushallituksen tukema Canberran Suomi-koulu. Kangaroo Walkabout blog is where you can follow the journey through Finlands schools of the toy kangaroo from Canberra, Australia. På bloggen Kängururesan kan ni följa en leksakskängurus färd från Canberra i Australien till finländska skolor.

perjantaina, joulukuuta 22, 2006

Joululoma alkoi


Tänään jaettiin todistukset. Minäkin sain omani!. Oli muuten aika mainiot arvosanat. En silti kehtaa sitä tässä näin julkisesti esitellä. Laitan sen talteen kansioni väliin, josta voin sitä aina tarvittaessa ihastella.
Joululoman alkamisen kunniaksi pääsin vierailemaan opettajainhuoneessa. Herkuttelimme yhdessä joulutortuilla ja kahvilla.
Päiväkävelyllä suuntasimme kaupungin keskustaan nähtävyyksiä katsomaan. Illemmalla muistelin näkemääni surffailemalla netissä http://www.rovaniemi.fi/?deptid=3707

4 Comments:

Anonymous vieno said...

Opettajat ja oppilaat varmasti todella nauttivat ansaitusta lomastaan pitkän lukukauden päätteenä. Ja sinä Onja, sinullahan on yhtä lomaa koko matka
ja hyvin näytät sitä viettävänkin.
Oikein torttukahveille opettajien kanssa. Ja todistus sinulle, olen aivan sanaton. Kumpa osaisit kertoa sisälläsi myllertävistä tunteista. Se on vaikeaa, en sitä minäkään osaa. Sanon vain yksinkertaisesti kiitos teille kaikille Saaren koulun opettajat ja oppilaat, jotka olette luoneet
joulutunnelmaa niin moneen kotiin, ympäri maailmaa.

2:12 ap.

 
Anonymous Tupsu said...

Joulutorttuja minakin osaan tehda. Taalla Australiassa niita ei voi kaupasta ostaa, ne pitaa ihan tehda. Kaikki aussie ystavani jotka ovat niita maistaneet ovat kovin niista tykanneet myos.

5:29 ap.

 
Anonymous august said...

minäkin pidän joulutortuista ja mekin teimme niitä.

9:41 ap.

 
Anonymous Eeva said...

Hei! Meillä oli kaksi viikkoa Joululomaa. Olin Jouluna vaarini luona. Sain Joululahjaksi kaksi kirjaa, mp3 soittimen ja muita kivoja lahjoja. Joulupukki ei käynyt siellä. Yhdessä vaiheessa. pikkusiskoni huomasi, että pihakuusessa roikkui kaksi säkkiä. Isosiskoni ja vaarini menivät irroittamaan niitä. Loppu ilta kului lahjoja avatessa.

9:47 ap.

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home