Kengurun matkassa -blogissa seurataan Australiasta suomalaisiin kouluihin matkaavan lelukenguru Onjan vaiheita. Projektin edistää media- ja kansainvälisyyskasvatusta. Hankkeen on perustanut Opetushallituksen tukema Canberran Suomi-koulu. Kangaroo Walkabout blog is where you can follow the journey through Finlands schools of the toy kangaroo from Canberra, Australia. På bloggen Kängururesan kan ni följa en leksakskängurus färd från Canberra i Australien till finländska skolor.

lauantaina, joulukuuta 23, 2006

Joulupukki lähti matkaan

Olin Pajakylässä katselemassa Joulupukin lähtöä lahjojenjakomatkalle. Väkeä oli paikalla niin paljon, etten nähnyt kuin vilauksen Joulupukin takin helmasta, vaikka hyppelin korkeita loikkia. Onneksi näin sentään Joulupukin porot ja tonttuja. Tapasin myös Saaren koulun oppilaita. Toivottelimme toisillemme hyvää joulua.

5 Comments:

Anonymous vieno said...

Oli ainakin hyvä nähdä, että teillä on siellä lunta, joten Joulupukillekaan ei tule suurempia vaikeuksia lahjoja jakaessaan. Älä
sure Onja, ei moni pääse niinkään lähelle Joulupukkia, että näkisi edes helman vilahduksen. Kovin tunnelmalliselta kaikki kuvissa näyttää ja nuo komeat lapinpuvut ovat todella väriläikkiä pimenevässä illassakin.
Palasin juuri suvun yhteisestä aattoillan vietosta. Kello on täkäläistä aikaa 23.05, eli vajaan tunnin kuluttua on jo jouluaamu.
Meitä oli 10 henkeä yhdessä ja ruokailun jälkeen jaettiin lahjat, jotka joku australialainen Apupukki
oli jättänyt kuusen juurelle. Pisti
pikkuisen ajattelemaan, että ollaako sitä nyt todella oltu niin kilttejä, että ansaitsimme kaikki nuo lahjat. Itse on vähän vaikea arvioida tuota kilteysastettaan.
Nuorimmaisen, 3-vuotiaan iloa, oli
tosi hauska seurata.
Onja, olet oikeassa ympäristössä nyt nauttimassa joulun oikeasta tunnelmasta. Nauti siitä.

2:13 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Me ollimme Joulun kotona.

9:31 ap.

 
Anonymous valtsu said...

oli pimeää mutta hauskaa varmaan

9:32 ap.

 
Anonymous Oona said...

Minäkin olen ollut Lapissa.

9:37 ap.

 
Anonymous Mira said...

Minä olen ollut Lapissa myös.

9:39 ap.

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home