Kengurun matkassa -blogissa seurataan Australiasta suomalaisiin kouluihin matkaavan lelukenguru Onjan vaiheita. Projektin edistää media- ja kansainvälisyyskasvatusta. Hankkeen on perustanut Opetushallituksen tukema Canberran Suomi-koulu. Kangaroo Walkabout blog is where you can follow the journey through Finlands schools of the toy kangaroo from Canberra, Australia. På bloggen Kängururesan kan ni följa en leksakskängurus färd från Canberra i Australien till finländska skolor.

perjantaina, maaliskuuta 02, 2007

Onjan matkalaukussa maailmalle!


Kun Onja on kierrellyt kouluja ympäri Suomea on hän saanut jos jonkinlaisia tavaroita ja matkamuistoja. Urheiluvarusteita löytyy tietysti kuten sukset, jääkiekkomaila ja kiekko. Vaatteita on tullut paljon kuten kaulaliina ja käsilaukku. Koruja ja pikkuesineitä Onja ja pikku kenguru ovat saaneet todella paljon. Kyllä näitä Suomen tuliaisia kelpaa kavereille Australiassa esitellä.

6 Comments:

Anonymous valtsu said...

no onpa monen laista tavaraa mutta tarvitaan varmaan aika iso laatikko kaikkien tavaroiden säilytykseen! mutta mitenkäs iso se laatikko on missä on kaikki tavarat ja onja ja poikanen!

10:25 ap.

 
Anonymous Elina said...

Oliko hienoa, kun Tarja Halonen oli vierailemassa Australiassa?

10:29 ap.

 
Anonymous Paula said...

Tavaroita on kyllä aika paljon. Kyllä minustakin olisi hauskaa saada ilmaiseksi tavaroita... :)

10:29 ap.

 
Anonymous VEikko said...

Minne Onja menee seuraavaks?

10:35 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

Niin, paljon on tavaraa Onjalla ja poikasella :D Laatikon kokoa en osaa sanoa, mutta paremman käsityksen saatte katsomalla kuviamme ja sitten ne videot :D

Terveisin: Onja, Rasivaaran 3-4 luokka, ope ja Iitu
Ps. Seuraavaa paikkaa en muista, mutta eteläisempään suomeen se on menossa :D

9:00 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Kiitos kaikille Onjan saamista lahjoista. Osa niista oli varmasti aivan tarpeellisia ilmaston muutokset huomioiden. Kateellinen ei Onjalle kannata olla, muistakaa sanonta: Hyva antaa vahastaankin, paha ei anna paljostaankaa. Ja viela: Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Kaikki lahjat osoittavat, kuinka paljon hyvia ihmisia siella Suomessa on. Onja rakastaa jokaista saamaansa lahjaa ja muistaa niiden antajia.

2:08 ap.

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home