Kengurun matkassa -blogissa seurataan Australiasta suomalaisiin kouluihin matkaavan lelukenguru Onjan vaiheita. Projektin edistää media- ja kansainvälisyyskasvatusta. Hankkeen on perustanut Opetushallituksen tukema Canberran Suomi-koulu. Kangaroo Walkabout blog is where you can follow the journey through Finlands schools of the toy kangaroo from Canberra, Australia. På bloggen Kängururesan kan ni följa en leksakskängurus färd från Canberra i Australien till finländska skolor.

sunnuntaina, joulukuuta 24, 2006

Joulupukki kävi



Joulupukki jätti lahjat kuusen alle ja jatkoi matkaansa toisten lasten luo. Minäkin sain ikioman paketin. Siinä oli kuksa eli puinen muki.

12 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hei Onja
Santa has also left you some presents back here in AUstralia. We will keep them safe for you until you return. And yes, there are presents for your little one as well.
Looks like you are having a great time in Finland. See you next year.

5:31 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

Vai sait sinä punaisen kuksan. Meillä on muutama niitä kotona, mutta ne ovat värjäämätöntä puuta, näin ollen ei sinun kuksasi sekaannu toisten omiin. Kyllä joulu on ihanaa aikaa, eikä vain lahjojen vuoksi, vaan sen aidon tunnelman. Viikon kuluttua jo juhlitaan vuotta 2007. Missähän sinä Onja silloin olet? Mitähän uusi vuosi tuo tullessaan sinulle ja mitä meille Canberran Suomi-koulussa? Tälläisiä miettiin ...

11:59 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

Oletpa kuvassa kivan näköinen, kun hattu on kallellaan kuin "lännen lokarilla. Anteeksi huolimaton lukutaitoni. Eihän se Onjankaan kuksa punainen ollut vaan puinen, kuten täällä kotonakin. Näin jouluna tulee hätiköityä vähän liikaa. Onneksi lausuntojaan voi korjaillakin, ettei teille jää vallan väärä käsitys meidän kielitaidostamme, joka kyllä onnahteleekin.

12:14 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Minullakin on kuksa, vaikkakin se on minimaalisen pieni, sillä se on nimittäin kaulaketjussa! Siitä en oikein onnistu juomaan mitään...
Joulu oli täällä helsingissäkin melko mukava, vaikka lumen sijasta täällä satoi vettä. Normaalisti täälläkin on sentään vähän lunta.

9:28 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

Joulu meni ihan hyvin sain paljon suklaata, Rooma sarjan DVD paketin, King Arthurin, Pirates of the caribbean 2.

9:35 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

Sain paljon lahjoja.

9:35 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

meidän perhe alkoi joulu valmisteluihin kahta päivää ennen Joulua.
sain Joulu lahjaksi elokuvia, tyynyn, suklaata, vaatteita, lahjakortteja ja kaikkea muuta.

9:36 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

Joulu meni ihan hyvin sain paljon suklaata, Rooma sarjan DVD paketin, King Arthurin, Pirates of the caribbean 2

9:37 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

Hei Paula, Oona, Valtsu ja Aarne.
Kylä joulu vaan kaikki muut juhlapyhät voittaa. Ja miksihän? No tietysti kun koko vuoden yrittää olla kilttinä, niin sitten se Joulpukkikin muistaa. Jännittävintä tietysti on lahjojen avaus. Jos, jos sattuu saamaan juuri toivomiaan lahjoja, on hyvä mieli kauan aikaa. Ja kaikki ne herkut, joita useimmiten äiti on taikonut pöytään, ei niitä joka päivä ole tarjolla. Ja sekin in kivaa, kun koulusta on lomaa ja saa tehdä mitä haluaa.
Nyt on taas koulut alkaneet ja kai
pääsiäisloma on seuraava. Virvotteko te palmusunnuntaina ja millaisia runoja lausutte. Me tehdään virvontavarvut koulussa.
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2007 teille kaikille ja kivoja koulupäiviä.

10:04 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

olisin kiitollinen jos olissitte antanut onjan lentääraketilla taivaalle kunhan se ei olisi ollut uudenvuoden paukku.

9:38 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

Oliko Lapissa kylmä?

9:41 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

Hei Vieno!
Meillä täällä suomessa on kyllä ennen pääsiästä hiihtoloma, joka on helmikuussa. Mutta pääsiäisenä mekin virvomme, ja yleensä laulamme jonkun tämän tyyppisen runon: "virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks vitsa sulle, palkka mulle."

9:42 ap.

 

Lähetä kommentti

<< Home