Kengurun matkassa -blogissa seurataan Australiasta suomalaisiin kouluihin matkaavan lelukenguru Onjan vaiheita. Projektin edistää media- ja kansainvälisyyskasvatusta. Hankkeen on perustanut Opetushallituksen tukema Canberran Suomi-koulu. Kangaroo Walkabout blog is where you can follow the journey through Finlands schools of the toy kangaroo from Canberra, Australia. På bloggen Kängururesan kan ni följa en leksakskängurus färd från Canberra i Australien till finländska skolor.

keskiviikkona, lokakuuta 18, 2006

Klikatkaa oikealla olevaa "aineistot" kohtaa, niin löydätte uusia power pointeja sekä keskusteluaiheita, joiden linkeissä tapahtuu hurjia...

2 Comments:

Anonymous Risto said...

Jee, kyllä Potterin Harrin seikkailut tosi hurjia ovat, mutta kertovat että paljon aiheita ovat saaneet Suomesta, KALEVALASTA. Ja Lordi. Hän tosiaan on hurjan näköinen ja kokoinen. Siivetkin kuin linnulla, jee Lordi.

3:28 ap.

 
Anonymous Marko Lahtinen said...

No nt on alkanut tapahtumaan kun Onja pääsi vihdoin Poriin. Reissussa tulee aina mutkia matkaan mutta Porissa näyttää olevan hyvä meininki. Mukava kuulla taas kuulumisia.

4:46 ip.

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home