Kengurun matkassa -blogissa seurataan Australiasta suomalaisiin kouluihin matkaavan lelukenguru Onjan vaiheita. Projektin edistää media- ja kansainvälisyyskasvatusta. Hankkeen on perustanut Opetushallituksen tukema Canberran Suomi-koulu. Kangaroo Walkabout blog is where you can follow the journey through Finlands schools of the toy kangaroo from Canberra, Australia. På bloggen Kängururesan kan ni följa en leksakskängurus färd från Canberra i Australien till finländska skolor.

keskiviikkona, lokakuuta 18, 2006

Onja ruokalassaVeimme Onjan koulumme ruokalaan. Oppilaille oli tarjolla kana-riisivuokaa. Se ei oikein ollut Onjan mieleen. Onneksi Vili keksi tarjota Onjalle salaattilautasta, jonka Onja söi hyvällä ruokahalulla.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Jukra kuinka hyvän näköistä ruokaa teillä tarjotaan, ihan vesi nousee kielelle. Meidän täytyy itse tuoda
eväät kouluun tai ostaa kanttiinista, jossa on erilaista saatavana.

2:30 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Moi
Mina tykkaan perunamuusista ja lihapullista. Kouluun pitaa vieda omat evaat, mutta sielta saa myos ostaa ruokaa, mutta se ei ole yhta hyvaa kun suomen koulussa nakyy olevan. Kun taalla on niin kuuma kesalla niin kaikki lapset pitaa pitaa hattua ulkona koulussa. Meilla on myos koulu puvut jotka pitaa pitaa kun menee kouluun.
hei Peter

1:38 ap.

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home