Kengurun matkassa -blogissa seurataan Australiasta suomalaisiin kouluihin matkaavan lelukenguru Onjan vaiheita. Projektin edistää media- ja kansainvälisyyskasvatusta. Hankkeen on perustanut Opetushallituksen tukema Canberran Suomi-koulu. Kangaroo Walkabout blog is where you can follow the journey through Finlands schools of the toy kangaroo from Canberra, Australia. På bloggen Kängururesan kan ni följa en leksakskängurus färd från Canberra i Australien till finländska skolor.

keskiviikkona, lokakuuta 18, 2006

Onja saapui Poriin


Jännitys oli valtava, kun avasimme ison paketin...ja sieltä tuli Onja poikasensa kanssa hyvinvoivana esiin! Ensimmäinen kommentti oppilailta oli: onkohan sillä nälkä? Heti riensimme tietokoneelle googlesta katsomaan kengurun ravintoa ja totesimme sen olevan kasvissyöjä ja aioimme välitunnilla etsiä sille heinää ja lehtiä.Luimme mukana seuraavan kivan kansion sisältöä ja jo seuraavalla tunnilla olimme kirjoittamassa sähköposteja australialaisille suomenkielisille lapsille.
Kävimme myös valokuvassa ruskan värjäämien koivujen edessä.

2 Comments:

Anonymous vieno said...

Hienoa että Onja on päätynyt Poriin ja kiitos kun heti tarjositte ruokaa, ties milloin viimeksi oli syönyt. Suomen ruska on kaunis, sen näki kuvasta, mutta tiedättekö, että meilläkin on ruska täällä Canberrassa. Täällä on paljon lehtipuota ja ne värjäytyvät tosi kauniiksi. Huhti- toukokuussa tulee aina vertailtua muistissa olevaa Suomen ruskaa täällä olevaan, enkä osaa sanoa kumpi on kauniimpi.
Hauskoja päiviä Onjan seurassa.

2:23 ip.

 
Blogger Tupsu said...

hei Porilaiset
Onkin jo odoteltu etta missa se Onja luurailee kun ei ole mitaan kuulunut. Meilla nyt on kevat ja ilmat alkavat lampiamaan. Eilen oli 29+ astella ja lisaa lamminta on luvalla. Perunat on jo pellossa ja kohta pannaan porkkanat ja kurkutkin kasvamaan. Kuulumisiin,

1:34 ap.

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home