Kengurun matkassa -blogissa seurataan Australiasta suomalaisiin kouluihin matkaavan lelukenguru Onjan vaiheita. Projektin edistää media- ja kansainvälisyyskasvatusta. Hankkeen on perustanut Opetushallituksen tukema Canberran Suomi-koulu. Kangaroo Walkabout blog is where you can follow the journey through Finlands schools of the toy kangaroo from Canberra, Australia. På bloggen Kängururesan kan ni följa en leksakskängurus färd från Canberra i Australien till finländska skolor.

perjantaina, lokakuuta 05, 2007

Onja nahty varmuudella Lontoossa!!????


Hei!
Kavimme lasten kanssa Lontoossa Hamleys lelutavaratalossa. Olimme hammastyneita kun siella viidakon elainten pehmoleluosastolla vastaan pomppi Onja! Onja oli vahan hamillaan kun me tunnistettiin se, vaikka se oli kovasti kasvanut kesan aikana! Se oli kuulemma mennyt vahingossa vaaraan koneeseen Helsingissa ja oli paatynyt Lontooseen. Mina yritin houkutella Onjaa meidan kanssa valokuvaan, mutta kun se ujosteli, niin siita nakyy kuvassa vain osa. Norsu sen sijaan halusi vallata estradia ja peitti karsallaan meidan nuorimmaisen kokonaan. No, jokatapauksessa. Onja lahetti paljon terveisia kaikille ja suositteli Hamleys tavaratalossa vierailua kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Siella on kerroskaupalla pelkkia leluja! Lontoossa on paljon muutakin mukavaa lapsille, kuten Lontoon Akvaario ihan London-Eye jattilaismaailmanpyoran vieressa! Tervetuloa!
Onja sanoi viipyvansa viela tovin siella lelutavaratalossa, joten jos menet kaymaan siella, saatatpa tavata Onjan henkilokohtaisesti!!!!

Terkuin Kingstonin Suomikoulun ope Tiina

3 Comments:

Blogger Onja Kangaroo said...

Hei Tiina!
Sain juuri tuliterän uutisen Canberrasta, joka on kommentoitu etsintäkuulutukseni alla. Onja on palannutAustraliaa ja saanut uuden nimen, ihanan suomalaisen pojan nimen: Pentti!
Lelukaupan kenguru on yksi miljoonista kaksoisolennoista. Adoptoisimmeko sen projektiimme, niin se voisi kiertää meidän kaikkien kotona?

Utelias marja

3:39 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Hei Tiina,
olet ollut erittäin tarkkasilmäinen kun noin valtavien eläiten joukosta pikkasit Onjan. Oli hienoa kuulla, että Onja on tehnyt noita syrjähyppyjäkin matkallaan. Olisikohan niitä useampiakin, olisi kiva tietää, kun Onja ymmärrettävistä syistä on pysynyt melko vaitonaisena matkojensa suhteen.
Olisi todella suuremmoista kuulla täällä Onjan kotinurkilla, kuinka moni Suomi-koulu maailmalla seurasi Onjan matkoja suomalaisissa kouluissa.
Vikkalikka kiittelee jo etukäteen kaikista asiaa koskevista tiedoista.
Terveisiä myös Lontooseen.

5:59 ap.

 
Blogger Onja Kangaroo said...

Me St. Albansin Suomi-koulussa Britanniassa löysimme Onjan reissuista kertovan blogin vasta nyt, mutta olisi mukava kuulla lisää näistä matkoista!

Jaksaisikohan Pentti/Onja jatkaa vielä matkaa??

T. Anne, 5-6-vuotiaiden ope.

8:32 ip.

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home