Kengurun matkassa -blogissa seurataan Australiasta suomalaisiin kouluihin matkaavan lelukenguru Onjan vaiheita. Projektin edistää media- ja kansainvälisyyskasvatusta. Hankkeen on perustanut Opetushallituksen tukema Canberran Suomi-koulu. Kangaroo Walkabout blog is where you can follow the journey through Finlands schools of the toy kangaroo from Canberra, Australia. På bloggen Kängururesan kan ni följa en leksakskängurus färd från Canberra i Australien till finländska skolor.

maanantaina, lokakuuta 23, 2006

Onja lähtee kohti Tyrnävää

Tänään meillä oli haikea tunti, kun hyvästelimme Onjan. Hän oli koko koulun lemmikki välituntisin. Haikeat olivat halaukset ja hyvästit. Jokainen luokan oppilas toivotti Onjalle hyvää matkaa ja Onja antoi jokaiselle kunnon muiskut! Annoimme Onjalle heijastimen pimeiden iltojen varalle. Onjan poikanen on muuten saanut kivan pipon pakkaspäivien varalle Eveltä.
Onja oli viikonloppuna seuraamassa rajua jääkiekkokamppailu Porin ässät vastaan Rauman lukko. Valitettavasti tällä kertaa ässät hävisivät Onjan kovasta kannustuksesta huolimatta.
Pitäkää hyvää huolta Onjasta!
Ja muistakaa käydä aineistot-kohdasta klikkaamassa keskustelupalstoille, joilla tapahtuu...

2 Comments:

Anonymous vieno said...

Kiitos ja kumarrus aktiiviselle Toejoen koulun opettajalle ja oppilaille, jotka annoitte Onja kengurulle kyytyä. Utelias kun Onja on, se oli hänelle mieleistä menoa. Valokuvat ja diat kertovat tosi kiinnostavista paikoista ja erilaiset keskustelupalstan osiot, ovat mielenkiintoista luettavaa, kertoen luokkanne monipuolisesta toiminnasta. Ero on aina haikea, mutta te siellä ja me täällä voimme seurata Ohjan matkaa kohti
uusia seikkailuja. Kiitos piposta, lienee pian tarpeesee.

2:03 ip.

 
Anonymous Marko Lahtinen/Opeko said...

Suurkiitos Inkerille ja hänen luokalleen, jotka pitivät Onjasta hyvää huolta. Onja lähtee nyt pohjoista kohti ja mielenkiinnolla odotamme miten kaamos vaikuttaa australialaiseen pussieläimeen...

9:31 ap.

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home