Kengurun matkassa -blogissa seurataan Australiasta suomalaisiin kouluihin matkaavan lelukenguru Onjan vaiheita. Projektin edistää media- ja kansainvälisyyskasvatusta. Hankkeen on perustanut Opetushallituksen tukema Canberran Suomi-koulu. Kangaroo Walkabout blog is where you can follow the journey through Finlands schools of the toy kangaroo from Canberra, Australia. På bloggen Kängururesan kan ni följa en leksakskängurus färd från Canberra i Australien till finländska skolor.

keskiviikkona, lokakuuta 10, 2007

Krokotiilipuisto


Hei vaan Hampurista!
voi kuinka meistä olisi mukavaa, jos Onja tulisi käymään Hampurissakin! Me tapaamme Suomi-koulun kerholaisten kanssa tiistaisin krokotiili-puistossa, eikä siellä ole kenguruja näkynyt. Onjahan voisi tulla vaikka joskus aamiaiselle. Meidän krokotiili on oikein kiltti ja saa meiltä aina aamiaiseksi kakkuja ja raikasta vettä.
Eli jos joku tapaa Onjaa, niin voiko lähettää hänelle terveisemme.
ps.kuvassa Meri ja Janick krokotiilia ruokkimassa.sekä kerhon toinen ohjaaja Hannele
ps2.meillä on täällä myös puhuva papukaija!!!
parhain terveisin kerho-ope Mirka

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hei vaan Hampuriin.
Onpa peloittavan näköinen otus tuo teidän krokotiili, mutta silti lapsille mieluinen leikkikaveri.
Jos toivomuksia tulee lisää, voisimme vaikka ensi vuonna lähettää Onja muutaman ulkosuomalaiskoulun lasten iloksi?
Todennäköisyyden mukaan suomalaiskoulut olivat tyytyväisiä Onjan vierailuun ja antoihan se meillekin monta hauskaa hetkeä seuratessa hänen käyntejää eri kouluissa.
Palataan asiaan, jos se saa tuulta purjeisiin.
vikkalikka

11:03 ap.

 
Blogger Onja Kangaroo said...

Hei!

Kylla ainakin taalla Lontoossa otettaisiin Onja tai Pentti lampimasti vastaan, mikali vierailu vaan jarjestyy!!! Tervetuloa!
Tiina

1:12 ip.

 
Anonymous Paula said...

Hellou! Nyt onkin jo itsenäisyyspäivä, ja joulukin on pian täällä... muuten, miten te siellä Australiassa juhlitte joulua? Suomessa joulua vietetän perheen ja sukulaisten kesken, syödään jouluateria ja sitten tulee joulupukki, joka tuo joulun ihanimmat lahjat! Koristellaanko siellä joulukuusta? Suomessa se on aivan välttämätöntä! Ilman kuusta ei ole aitoa joulutunnelmaa. Ja tietenkin sytytetään paljon kynttilöitä, sillä ilman niitäkin joulu maistuisi puulta. Mausta puheen ollen valmistetaan herkullisia joulupipareita, jotka usein on jo syöty ennen joulupukin tuloa...

Olisin hyvin kiitollinen, jos joku viitsisi kertoa miten Austaliassa vietetään joulua, kiitos jo etuäteen!

Paula

11:39 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

erittain mielenkiintoinen, kiitos

8:41 ip.

 

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home